Microneedling


Microneedling is een behandelvorm waarmee we het zelfherstellend vermogen van de huid activeren en op die manier huidverbetering bereiken. Het is een effectieve therapie voor het (weer) krijgen én behouden van een mooie, stralende en gezonde huid.

Miconeedling maakt met loodrechte bewegingen met minuscule naaldjes gerichte microwondjes in de huid (1). Hierdoor wordt het natuurlijk herstel en genezingsproces in de huid geactiveerd (2) en wordt de productie van nieuw collageen verhoogt (3).

Maximaal resultaat:

  • Liften en verstrakken van de huid
  • Reduceert rimpels en lijntjes
  • Vermindert ouderdomsplekken en pigmentatie
  • Minimaliseert poriën grootte
  • Vermindert en reduceert littekens, ook acne littekens
  • Reduceert couperose en rosacea

Dit resulteert in een verbeterde doorbloeding en weerstand van de huid, een egalere, strakkere en vollere huid met meer glow. 

 

Acne


Acne treffen we meestal aan op het gezicht, maar ook in de hals, decolleté en de rug. Zowel vrouwen als mannen kunnen hiervan last krijgen.

Er is een overmatige productie van talg waardoor er een verstopping ontstaat in een talgklier. Hierdoor ontstaan er mee-eters en onzuiverheden. Als deze gaan ontsteken ontstaan er puistjes.

De verleiding is vaak erg groot om zelf aan de puistjes te gaan krabben waardoor er littekentjes of pigmentvlekjes ontstaan. Het advies is om niet te krabben i.v.m huidschade. Een consequente thuisverzorging met de juiste producten is een must om resultaat te krijgen.

Resultaat: een frissere huid!

Oog special


De huid rondom de ogen is dun, kwetsbaar en voortdurend in beweging. Hier krijgen we dan ook onze eerste rimpels. Ook zien we dat het steeds “holler” begint te worden en soms ook met een verzakking van de wenkbrauwen. Het krijgen van een oogbehandeling zie ik dan ook niet als een luxe.

De oog special kan toegepast worden voor wallen, donkere verkleuringen (getinte huid), kraaienpootjes en ter verstrakking van de huid. Tijdens de intakegesprek zal er bepaald worden hoe de behandeling vorm te geven en welke techniek het beste past.

Dit resulteert in een uitgeruste look, donkere verkleuringen zijn verminderd, vermindering van de lijntjes, voller onder de ogen.

Rimpelbehandeling


Ervaart u dat in de loop der jaren uw huid minder vitaal is geworden, rimpels, futloos of is gaan zakken?

Als we ouder worden krijgen we een tragere celdeling waardoor de droge, dode huidcellen langer aan de oppervlakte blijven liggen. Hierdoor zal uw huid er dof uitzien en ruw aanvoelen. Wij willen op basis van een gezamenlijk opgesteld behandelplan zorgen voor een langdurig mooie en gezonde huid.

Verjongen zonder operatieve ingrepen maar met therapeutische behandelingen: een jonge frisse blik met minder rimpels, wallen en strakke gezichtscontouren.

Diamant micro


Diamond Microdermabrasie is een peel techniek om de dode huidcellen te verwijderen, met als resultaat dat uw huidconditie zichtbaar te verbeteren. Direct na de eerste behandeling merkt u dat de huid zacht en strak aanvoelt en een stralender en gezondere tint heeft. Kortom: snel, veilig en direct resultaat!

Het resultaat van een of een reeks behandelingen kan zijn: strakker, liftend effect, vervagen van fijne lijntjes en acne littekens, verbeteren van elasticiteit en vette huid, onzuivere huid, hyperpigmentatie e.d. vervaagt.

Peeling


 

Een chemische peeling van de huid is een techniek die ontwikkeld is om rimpels, acne, acne littekens, pigment vlekken, grove poriën minder zichtbaar te maken. Ook kan zonschade behandeld worden. Door middel van een chemische peeling worden de oppervlakkige huidlagen verwijderd. Hierdoor worden de onderste huidlagen gestimuleerd en worden de onregelmatigheden geëgaliseerd. Tijdens het genezingsproces krijgt de huid een andere structuur dan daarvoor. De huid wordt egaler en gladder.

Peelings kunnen ingezet worden voor huidveroudering, pigmentvlekken, acne littekens, roodheid, rokershuid, grove poriën, slecht doorbloede huid, of gewoon voor een goede oppepper voor de huid.

Dit resulteert in een egaler en gladdere huid!

Naarmate we ouder worden krijgen we er allemaal mee te maken: de eerste rimpeltjes, een futloze huid, het verslappen van de kaaklijn, grauwe teint, acne of last van pigmentatie. Ontsierende oneffenheden kunnen een doorn in het oog zijn. Bij huidverbetering werken we aan de conditie van je huid, en het hoeft niet per direct een chemische peeling te zijn. Tegenwoordig bereiken we hele mooie resultaten met de bindweefselmassage, de welbekende cupping en niet te vergeten de microneedling.
Om huidverjonging, huidversteviging, een egalere huid etc. te bereiken werken we het liefst in kuurverband.  Behandelingen in kuurverband is absoluut effectiever maar een losse behandeling is ook mogelijk. Ieder huid is uniek, ieder wens is ook anders, en daarom zal er altijd in overleg met jouw een plan gemaakt worden.

sign

Kaminie Jairam

HUIDSPECIALISTE