Huidverzorging Man


De eigentijdse man gaat nu ook voor huidproblemen naar de salon of gunt zichzelf ook een quality time momentje. Reden zoals huidirritaties, vochtverlies of een schrale huid door het dagelijkse scheren hoor ik dan ook steeds vaker in de salon. Of wat vermoeid rondom de ogen.

De mannenhuid kenmerkt zich door een grovere huidstructuur, een hogere talgproductie, een dikkere hoornlaag en minder onderhuids vet en bindweefsel dan de vrouwenhuid. Zodoende behandel je de mannenhuid anders.

Ieder huid is uniek. Daarom stemmen we jouw behandeling af op de huidconditie en de persoonlijke wensen.

EEN OPFRISSER VOOR DE HUID IS GEEN OVERBODIGE LUXE!

Huidverzorging Vrouw


Wil jij meer expressie in het gezicht door wenkbrauwen en wimpers te verven?  Heb je ongewenst haargroei? Is je huid droog, onrustig, of weet je het gewoon niet meer? Dan is een verzorgende   relax gezichtsbehandeling de eerste stap naar een gezonde “glowy” huid.

Naast dat het een goed gevoel geeft, ga jij de deur uit met een schone en frisse huid. Afhankelijk van de problemen en de behandelingen kan je best snel resultaten boeken. Indien je frequent (om   de 4 weken) de beauty salon bezoekt en thuis de juiste producten gebruikt zie je vrijwel altijd resultaat.

Ieder huid is uniek. Daarom stemmen we jouw behandeling af op de huidconditie en de persoonlijke wensen.

EEN OPFRISSER VOOR DE HUID IS GEEN OVERBODIGE LUXE!

Huidverzorging Tiener


Het is een lastige tijd, de tienerjaren. Het hele lijf verandert, hormonen gieren in het rond en dat kan een groot effect hebben op de huid conditie. Dit uit zich vaak in een toenemende talgproductie en onzuiverheden, maar kan ook gevoeliger en droger worden. Skin for Care geeft tips en uitleg hoe de huid het beste te verzorgen dat het net zo makkelijk een routine wordt als dagelijks 2x per dag je tanden poetsen.

Er zijn tegenwoordig goede behandelingen om problemen zoals acne of andere huidproblemen zo klein mogelijk te houden.

EEN OPFRISSER VOOR DE HUID IS GEEN OVERBODIGE LUXE!

Vandaag, hier, nu,  sta ik stil en zeg ik hardop – dat jij, ik en een ieder ander dagelijks beoordeeld worden op hun uiterlijk. Het is niet eerlijk maar wel waar.

Laten we het benaderen vanuit jouw, want wat jij denkt is belangrijk en dat straal je ook uit.

  • Wil je mooi oud worden? Zo ja, wil je hieraan werken?
  • Wil je iets doen aan het vale, vermoeide, droge, trekkerige, of de vette huid?
  • Of snak je gewoon naar een momentje voor jezelf? Tussen alle bedrijven door?
  • Of ben je gewoon benieuwd wat een relaxte gezichtsbehandeling voor je kan doen?

Bij huidverzorging denken we vaak aan het reinigen van de huid en het aanbrengen van een dag of nachtcrème. Maar wat als de huid te vet of juist te droog wordt? En wat als de huid onrustig is ?Als de huidtype bekend is kan je heel doelgericht werken. Niet alleen je facial, maar je thuisgebruik producten kunnen we ook afstemmen op het behalen van je beoogde resultaten.

HUIDVERZORGING HOEFT NIET DUUR TE ZIJN!

Hoe je de huid het beste kan verzorgen hangt af van jouw huidtype en huidconditie. In elk geval bestaat een goede (basis) verzorging uit vijf basisstappen:

  • reinigen
  • peelen of scrubben
  • stimuleren
  • herstellen
  • beschermen (spf)
sign

Kaminie Jairam

HUIDSPECIALISTE