Jetpack_Portfolio not found.

Behandelingen voor mannen

Goede huidverzorging is ook voor mannen belangrijk. Huidverbetering, wenkbrauw modelleren, ontharen en anti-aging: al deze behandeling zijn er speciaal voor heren.

Tot op de dag van vandaag zijn er gelukkig steeds meer mannen met hun uiterlijk bezig. En wordt het ook steeds normaler voor een man om een schoonheidsspecialist te bezoeken. Huidproblemen kennen we allemaal op een zeker moment in ons leven en hier is de man geen uitzondering op. Pak dus ook als man een relax moment bij de schoonheidsspecialist en ontdek en beleef wat vrouwen al jaren weten.

Goede verzorging wordt beloond met een jongere huid en zeker ook een egaler huid.

Behandeling op maat

Wij hebben voor de man ook een breed pakket aan behandelingen. Want ondanks het feit dat de mannenhuid veel meer kan verdragen hebben invloeden van buitenaf een weerslag op de huid. Boek nu uw afspraak in want als je je goed voelt straal je dit ook uit!
sign

Kaminie Jairam

HUIDSPECIALISTE

De huid van de man

De huid van de man is voornamelijk stevig en veerkrachtig tot de leeftijd van ongeveer 30 jaar. Hierna verliest hij veel sneller elasticiteit en veerkracht dan de vrouwelijke huid. Bovendien, heeft de mannelijke huid een verschillende talgklier activiteit op het metabolisme van lipide van de vetklieren dankzij invloeden van seksuele hormonen (androgene). Ook zorgt het dagelijks scheren voor vochtverlies en een schrale huid. Al deze omstandigheden tonen aan dat mannen andere huidproblemen dan vrouwen hebben. Mannen hebben vaker last van mee-eters, onzuiverheden, droge huid, ontstekingen van de follikels van de baard of een vette huid.