Massages


Een massage maakt je nog bewuster ervan hoe je in je vel zit. Als spanning te lang duurt voel je dat niet meer in je lichaam omdat je er aan gewend raakt en toch ben je altijd moe, futloos en gespannen. Daar werken we aan tijdens je sessie. Ik laat je voelen waar je spanning zit en we besteden daar aandacht aan. Elke plek op je lichaam staat symbool voor wat er in jezelf speelt en niet stroomt. Ik kneed alle moeheid uit je, laat je ontspannen zodat je weer ruimte voelt in je hoofd en lichaam. Je ademt beter en dieper door en voelt weer soepel en ontspannen aan. Ik gebruik verschillende technieken zoals cupping, bindweefsel etc.

Bij Skin for Care kun je terecht voor een ontspanningsmassage, Power massage (vergelijkbaar met sportmassage) of een hotstone massage. Of een combinatie hiervan.

Bij mij voel je dat er gemasseerd wordt, warm en stevig op de diepere lagen.

 

Pranic Healing


Pranic Healing is een eeuwenoude wetenschap en kunst van energetische genezing die levensenergie (prana) gebruikt om lichaam en geest te genezen. De moderne vorm van Pranic Healing is ontwikkeld door Master Choa Kok Sui, die meer dan 20 jaar systematisch onderzoek heeft gedaan naar hoe energetische genezing werkt. Hierdoor is Pranic Healing bijzonder effectief en veilig. In America zijn al ziekenhuizen waar de artsen en verpleegkundigen Pranic Healing toepassen.

Tijdens jouw healing kijken we verder dan je fysieke lichaam. We gaan de diepte in en kijken hoe het met je energie is gesteld. Heb je teveel energie (ook dat kan klachten geven), is er te weinig, waar stroomt het niet en wat zijn de gevolgen? Wanneer je energie niet lekker stroomt, dan ben je moe en dat werkt door in je privéleven en niet onbelangrijk in je werk: kortom in alles!

Pranic Healing kan prima gecombineerd worden met een andere massage.

Genoeg energie hebben is de basis van lekker leven en je lekker voelen. “Schonen en Opladen” is dan ook erg belangrijk!

 

Ik neem je mee in het verhaal wat je lichaam jouw wilt vertellen!

Onderga je regelmatig een massage dan weet je hoe ontspannend dit kan werken: voor een moment laat je alle stress ervaren en ervaar je een compleet gevoel van welzijn! “Het stroomt weer” wordt er vaak gezegd!

Massage verbetert de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen. Je bloedcirculatie is belangrijk omdat via het bloed voedingsstoffen naar de cellen worden vervoerd en afvalstoffen afgevoerd. Voor spieren is dit ook van groot belang. Een spier maakt bij het bewegen een afvalstof aan: melkzuur. Melkzuur wordt goed afgevoerd door de bloedvaten in de spier, toch kunnen er zogenaamde ‘knopen’ (triggerpoints) ontstaan . Dit is een bundeltje spiervezels wat als het ware aan elkaar blijft plakken en niet meer soepel in en uit elkaar beweegt. In zo’n knoop hoopt melkzuur zich op, wat een dof zwaar en moe gevoel in de spier geeft. Die knopen zorgen ook dat de spier op sommige plekken wat korter is en daardoor kan trekken aan het uiteinde ervan. Door middel van massage worden deze knopen uit de spieren gehaald, waardoor het melkzuur goed weg kan. Hierdoor krijgen bloedvaten en zenuwen weer de ruimte en komt energie en ontspanning vrij.

 Waarom massage zo gezond is:

  • gespannen spieren worden soepeler
  • zit beter in uw vel
  • minder stress
  • beter nachtrust
  • verbetert bloedcirculatie
  • verwijdert afvalstoffen
  • betere ademhaling
  • betere concentratie
  • verbetert het immuunsysteem
  • gelukshormoon komt vrij

 

sign

Kaminie Jairam

HUIDSPECIALISTE