Microdermabrasie is een zeer effectieve behandeling voor veel huidtypen. Het geeft de huid direct een gezondere glans en een mooiere teint.
De techniek is snel, veilig en het resultaat is direct zichtbaar.

Voor ontharing van benen, armen, rug, buik, borst, bovenlip, oksels en bikinilijn maak ik gebruik van een natuurlijke hars, die volkomen veilig is voor de huid. De zachte hars wordt opgewarmd en verwijdert grondig alle overtollige haartjes. Het voordeel van werken met hars is dat alle haartjes verwijderd worden tot aan de wortel, waardoor ze minder snel terug komen en u geen last krijgt van vervelende stoppels.

Filmhars wordt gebruikt voor de gevoelige zones, zoals de bikinilijn, de oksels en de bovenlip. Voor de andere lichaamsdelen wordt striphars gebruikt. Naast het harsen kan u ook kiezen voor epileren of het gebruik van haargroeiremmers.

Meer informatie over deze behandeling.

Microdermabrasie
Tijdens deze eerste stap van de behandeling wordt met steriele micro-kristallen een dun laagje van de bovenste (dode) huidlaag afgehaald.
De dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden worden effectief verwijderd. Tegelijkertijd wordt met een vacuumtechniek de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine in de huid geactiveerd. Na deze stap is de huid schoon en zullen werkstoffen sneller worden opgenomen.
sign

Kaminie Jairam

HUIDSPECIALISTE

Microdermabrasie


STAP 1

Tijdens deze eerste stap van de behandeling wordt met steriele micro-kristallen een dun laagje van de bovenste (dode) huidlaag afgehaald.

De dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden worden effectief verwijderd. Tegelijkertijd wordt met een vacuumtechniek de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine in de huid geactiveerd. Na deze stap is de huid schoon en zullen werkstoffen sneller worden opgenomen.

Low Level Laser Therapy, koud laser


STAP 2

Tijdens deze stap wordt hyaluronzuur op de huid aangebracht. Dankzij de koude laser kan de huid het hyaluronzuur optimaal opnemen waardoor het volume en de elasticiteit van de huid toenemen. De ‘batterij’ van de cellen krijgt als het ware nieuwe energie om weer optimaal te functioneren. Omdat er geen warmte vrijkomt is er geen risico op verbranden.

Polishing


STAP 3

De laatste stap is het voeden en beschermen van de huid. De huidverzorgingsproducten worden aangebracht met een hoge zonbeschermingsfactor. Dit wordt met de polisher gemasseerd.

Microdermabrasie is een zeer effectieve behandeling voor veel huidtypen. Het geeft de huid direct een gezondere glans en een mooiere teint.De techniek is snel, veilig en het resultaat is direct zichtbaar.