Oogbehandeling

Jetpack_Portfolio not found.

Behoefte aan een jongere en frissere blik? Een ontspannende verzorgende en licht liftende oogbehandeling doet wonderen. De oogbehandeling van Skin for Care is geschikt voor vochtophopingen, wallen en donkere kringen.

De huid rondom de ogen is erg kwetsbaar, de huid is daar ook wel 5 keer dunner dan de huid op het gelaat. Bij deze behandeling gaan we extra aandacht geven rondom het ooggebied.

Wordt toegepast voor wallen, donkere verkleuringen, kraaienpootjes en ter verstrakking van de huid.
Specifieke behandeling voor de ogen voor een uitgerustere uitstraling en een open blik.

Het gebied rondom de ogen wordt gereinigd, gemasseerd en met een speciaal oogmasker worden huid problemen van de ooghuid verminderd.
Een zichtbaar jongere look, donkere verkleuringen zijn verminderd en vermindering van de lijntjes.

Meer informatie over al deze behandelingen.

De ogen worden snel vergeten bij een behandeling. Maar rond de ogen komen meestal de eerste tekenen van het ouder worden door middel van lijntje.

Daarom heb ik een oooog behandelingg behandeling bedacht om deze lijntjes aan te gaan pakken.

De oog behandeling bestaat uit: Het eventueel verwijderen van oog make-up. Daarna pas ik een oog massage toe met de speciale eye cream (vitamine a).Daarna krijgt u een eye peeling. Deze peeling is goed tegen rimpels, maar zacht voor de huid rond de ogen. Als laatst wordt er een eye masker aangebracht, en krijgt u een hoofd massage.

sign

Kaminie Jairam

HUIDSPECIALISTE