Diverse peelings

Jetpack_Portfolio not found.

De ene peeling is echter de andere niet. Er zijn chemische peelings en mechanische. Die laatste zijn eigenlijk een soort scrub, een reiniging die je thuis ook kan doen en dode huidcellen losweekt, maar in niets te vergelijken is met een chemische peeling. Dat chemische slaat op het product dat gebruikt wordt om de huid te exfoliëren of eraf te halen.

Heb je last van huidveroudering, pigmentvlekken, acne littekens of wil je je huid gewoon een goede opfrisser geven? Een (medische) peeling is een effectieve behandeling. Bij een peeling wordt het bovenste ‘dode’ huidlaagje in een snel tempo verwijderd. De huid voelt door een peeling zacht aan en ziet er mooi egaal uit. Soms vindt er na een aantal dagen een lichte schilfering plaats.

Meer informatie over deze behandeling.

Er zijn diverse soorten peelingen voor verschillende huidcondities en wensen, zoals pigmentvlekken, rimpels en roodheid. Ik zoek uiteraard altijd naar die peeling die het best bij jouw huid past. De peeling wordt altijd aan jouw huidconditie van dat moment aangepast.

Mesoestetic® presenteert een hoogontwikkeld gamma professionele peelings. Dankzij verschillende hydrozuren – melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur – hebben zij een exfoliërende actie op de huid.
De peeling behandeling is een eenvoudige en doeltreffende – doch delicate, techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie. Met andere woorden door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleert. Deze behandelingen zijn aangewezen bij acnehuiden, huidverslapping, mimische en andere rimpels, striemen, littekens, huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen.

sign

Kaminie Jairam

HUIDSPECIALISTE

Het contact met glycol- of trichloorazijnzuur irriteert de huid en lokt zo een ontstekingsreactie uit. Die zorgt ervoor dat je nadien de bovenste huidlaag kan afwerpen.
Je kan het vergelijken met ernstige zonnebrand, waarna je huid begint te vervellen. Een peeling is eigenlijk een gecontroleerde huidverbranding. Door het zuur precies te doseren weten we exact hoe diep we in de huid doordringen. Na een lichte peeling wordt er een dun huidlaagje verwijderd in de vorm van droge schilfertjes. Hoe sterker de peeling, hoe groter de dode huidlaag die er wordt afgehaald.