Ontharing

Een zachte huid zonder stoppels of haartjes? Het kan! Om lichaamshaar te bestrijden zijn er verschillende methoden. Aan u om te kiezen welke manier het beste bij u past: ontharing met hars, laser, epileren of haargroeiremmers.

Voor ontharing van benen, armen, rug, buik, borst, bovenlip, oksels en bikinilijn maak ik gebruik van een natuurlijke hars, die volkomen veilig is voor de huid. De zachte hars wordt opgewarmd en verwijdert grondig alle overtollige haartjes. Het voordeel van werken met hars is dat alle haartjes verwijderd worden tot aan de wortel, waardoor ze minder snel terug komen en u geen last krijgt van vervelende stoppels.

Filmhars wordt gebruikt voor de gevoelige zones, zoals de bikinilijn, de oksels en de bovenlip. Voor de andere lichaamsdelen wordt striphars gebruikt. Naast het harsen kan u ook kiezen voor epileren of het gebruik van haargroeiremmers.

Meer informatie over al deze behandelingen.

De vraag naar resultaat wordt steeds groter, mensen willen van hun ‘huidproblemen’ af en zien in dat dat niet lukt met een klassieke behandeling. Wanneer iemand mij belt om een afspraak te maken, boeken we eerst een intakegesprek in, op deze manier kunnen we even rustig kennismaken en bespreken wat de wensen zijn. Belangrijk is dat ik de huid even goed kan bekijken zodat ik een persoonlijk behandelplan en productadvies kan maken. Zo is er voor iedereen een passend plan naar aanleiding van de huidconditie, het budget en de wensen.”

Mocht u vragen hebben, meer informatie willen of graag een afspraak willen maken, u bent van harte welkom!
Ik verheug me erop u te mogen ontvangen in de salon!

sign

Kaminie Jairam

HUIDSPECIALISTE

Jetpack_Portfolio not found.

Dit is een uitleg over het filmpje. Dit is eenfake tekstAlles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.