Verven wimpers&wenkbrauwen


Wie kent het niet? Iedere dag weer die wenkbrauwen bijwerken, en heel voorzichtig zijn gedurende de hele dag want voordat je het weet zit je “wenkbrauw op een ander plekje”. Het  verven van je wimpers en wenkbrauwen geeft niet alleen het dagelijkse gemak maar draagt zeker bij aan wat dikkere en donkere wenkbrauwen . En dat is precies wat men wilt!

 

Threading


Threading ofwel epileren met draad is een eeuwenoude Aziatisch epileer methode. Bij threading worden katoenen garen tussen de tanden en vingers gespannen. Hierna worden de draden over de ongewenste haren gesleept. Op deze manier draaien de haartjes in de garen waardoor ze vanaf de wortel verwijderd worden. Toepassing: wenkbrauwen of het hele gelaat.

Voordelen van threading

  • De huid raakt niet beschadiging of geïrriteerd
  • Snelheid: er worden veel haartjes tegelijk verwijderd
  • Zeer effectief omdat echt alle haartjes worden verwijderd

Modelleren


Stoort u zich aan uw wenkbrauwen? En heeft u tot nu toe niets hieraan laten doen omdat u denkt dat epileren iets voor vrouwen is? En omdat u het idee heeft dat het hierdoor minder mannelijk is?

Als u goed om zich heen kijkt zijn er heel veel mannen die hun wenkbrauwen laten modelleren. Dit geeft een heel verzorgende en zelf een ietswat “open blik”.

Ik ben het helemaal met u eens dat u de wenkbrauwen niet al te perfect moet modelleren, maar wel perfect genoeg dat het toch wel heel mannelijk en vooral verzorgd eruit ziet! Een klein beetje haar verwijderen, of knippen kan al een heel groot effect teweeg brengen.

Wenkbrauwen zijn van groot belang voor de schoonheid en uitstraling van je gezicht. Met het modelleren van je wenkbrauwen dient op de juiste manier te gebeuren. Het ‘verkeerd’ modelleren van wenkbrauwen is een veel voorkomende schoonheidsfout, en het kan je gezicht een onnatuurlijke of zelfs misvormde uitstraling geven.

Skin for Care maakt gebruikt Threading voor de wenkbrauw en het hele gelaat.

Voordelen threading:

  • De huid raakt niet beschadiging of geïrriteerd
  • Snelheid: er worden veel haartjes tegelijk verwijderd
  • Zeer effectief omdat echt alle haartjes worden verwijderd
  • Kom je geregeld naar Skin for Care, dan zul je zien dat je haargroei steeds minder zal worden
  • Je make-up zit veel beter en je huid ziet en voelt glad aan!
sign

Kaminie Jairam

HUIDSPECIALISTE