*

21 People wrote to us:

Kaminie heeft mij zo verschrikkelijk verwend! Wat een cadeau. Dubbel. Want ik kreeg een behandeling cadeau, en ik ben er dolgelukkig mee. Ontspannen, relaxed, gezellig en met zicht- en voelbaar resultaat. Je hebt er een ambassadeur bij met mij hoor. Ik ga nog even compleet ZENN deze paar dagen vakantie houden en genieten van het weekend, om daarna fruitig bij mijn nieuwe baan te beginnen. Je ziet mij wel weer terug hoor…tot snel!

27 februari 2020

Heerlijke behandeling gehad met een goede massage. Mijn huid ziet er meteen stralender uit. Mijn wenkbrauwen zijn strak geepileerd met een touwtje en een mooie vorm. Heel erg blij met deze behandeling. Je gaat me zeker vaker terug zien!

2 januari 2020

Een van de beste massages mogen ontvangen (power massage)!
Ik ging een lange tijd naar een masseur in het centrum, maar wilde graag iets dichterbij.
De recensies waren positief en ik ben het hier helemaal mee eens. Kaminie is een vrolijke en aardige vrouw. Voldoende power in zich voor een stevige massage. Daarnaast krijg je ook nog wat uitleg en informatie als je dat wilt. Ook het glaasje water en het lekkers is net dat beetje extra wat ik erg gewaardeerd heb.
Mooie salon met fijne rustige muziek. Zeker een reden om terug te gaan!

31 oktober 2019

Vandaag mijn eerste hot stone massage gehad bij Skin for Care en het overtrof al mijn verwachtingen. Mooie ruimte, erg rustgevend, heerlijke geuren en een super hot massage!

26 september 2019

Altijd een feestje om bij Skin for care te genieten. Sinds vorig jaar kom ik regelmatig bij deze zeer bekwame vrouw met gouden handjes.
Ze neemt de tijd om naar je wensen te luisteren, geeft goed advies en ga altijd ontspannen en blij naar huis. Echte aanrader voor zowel facials als massages!

15 augustus 2019

vanmiddag wenkbrauwen laten doen, microblading. zeer goed bevallen!! hele aardige dame die heel veel persoonlijke aandacht geeft en heel professioneel te werk gaat, ben met een heel goed gevoel naar huis gegaan!
mvg

8 februari 2018

Kom al heel lang bij deze lieve dame.
Neemt de tijd voor de behandeling en is professioneel. Aanrader de uitgebreide gezicht behandeling en de hotste massage. Aanrader! !!!

17 maart 2017

Begonnen bij Kaminie op de V O C laan in Almere , vond het meteen erg prettig en een relaxte behandeling en ook tijd voor een gezellig onderonsje,
daarna mee verhuist naar de flat op de Evenaar ,was klein, maar beleef een fijne tijd en behandeling,

Ook daar na weer mee verhuist naar Almere Poort ( dat was tijdelijk) , Kaminie verhuisde naar Zwarte Zee in Amersfoort half jaar/ jaar even niet geweest , maar heb uiteindelijk Kaminie weer gebeld voor een afspraak , dit zegt toch wel genoeg allemaal, dat ik zeer tevreden ben en weer elke zes weken naar Kamnie ga.

Kaminie ik wens je heel veel succes in je prachtige salon en hoop dat je er heel lang in goede gezondheid van mag genieten.
en dat ik daar getuige van mag zijn .

Liefs Joke de Lange

8 maart 2017

Kaminie, je huisstijl ziet er prachtig uit. Succes met je nieuwe salon.

7 oktober 2016

Ik heb gisteren mijn eerste behandeling gehad bij Kaminie en dat is me heel goed bevallen. Ze neemt ruim de tijd voor je, luistert goed en weet echt waar ze het over heeft! Je krijgt advies en behandeling op maat en daarmee onderscheid zij zich van een hoop andere specialisten. Daarnaast vond ik het ook erg gezellig en heel ontspannend. Ik kreeg zelfs een kopje thee na de behandeling 🙂 Ik kom zeker binnenkort weer terug!
Bedankt Kaminie!

2 mei 2014

Heel ontspannen en ook erg gezellig.
Een echte aanrader.
tot snel

2 mei 2014

Mezelf heerlijk laten verwennen. Ik voel me helemaal nieuw, en kan er weer lekker tegenaan, ondanks het depressieve weer. Topservice, klantvriendelijkheid, geduldig en bovenal een natuurtalent in het vak.

Dankjewel Kaminie Jairam, mij zie je zeker terug!

2 mei 2014

Wenkbrauwen met draad is wederom perfect gedaan. Tot over 2 weken!

2 mei 2014

Ik ben inmiddels vaste klant bij Skin for Care. Om de drie weken ga ik langs voor het ontharen van mijn gezicht met draad.En eens in de twee maanden voor een microdermabrassie behandeling. De behandeling is vooral niet standaard en zeker een aanrader en een oppepper voor de huid. De behandeling in combinatie met het advies levert bijzonder goede resultaten op!

2 mei 2014

Ik kom er altijd om heerlijk gemasseerd te worden. Kleine handen die het uitstekend doen!!

2 mei 2014

Ik heb nu 5 microdermabrassie behandelingen gehad en ik ben ontzettend blij dat ik dit heb laten doen. De thuisproducten zijn lekker in gebruik, ook zuinig en bieden voldoende ondersteuning in combinatie met de behandelingen. En er wordt altijd ruimschoots de tijd genomen! Dat mag absoluut gezegd worden.

2 mei 2014

Zo na een weekje stress op werk en je persoonlijke leven, ben ik helemaal bijgekomen na de massage (hotstone) bij Kaminie Ik kwam tot rust en het gaf mij een enorme stukje ontspanning mee. Ik kon alle stress loslaten en tot mezelf komen. Verder ziet de omgeving er ook erg aangenaam eruit. Het ziet er professioneel en netjes uit.
Kortom, een behandeling bij Kaminie is het zeker waard!!!

2 mei 2014

Heb twee gezichtbehandeling mogen ontvangen en moet gezegd worden dat de ervaring erg aangenaam altijd is geweest. Vooral de sfeer, geur en muziek in haar Salon is erg rustgevend! Geeft een ontspannende gevoel.

Kaminie is een toegewijde vakvrouw!

PS: Dat heeft mij bewogen om een vaste klant bij Skin for Care te zijn. Oeday

2 mei 2014

Jawel, ook ik heb mijn eerste microdermabrassie gehad bij Kaminie. Wat een prachtige ruimte! De sfeer, de behandeling, en de korte maar heerlijke massage waren echt een weldaad…nice. Ik ben zeker een terugkerende klant en de smeersels zal ik ook braaf blijven gebruiken. Tot over 5 weken!

2 mei 2014

Ik woon in Amsterdam en ik ga naar Skin for Care voor ontspanning en uiteraard ook voor een mooie huid.
Inmiddels ben ik al vaste klant. De ruimte ziet er mooi en schoon uit. Bij binnenkomst word je verwelkomd met een ontspannen muziekje en een heerlijk geurtje.
Dat is het begin van ontspanning…. De massage is echt prima en het resultaat van mijn huid mag er ook zijn.
Ik ben fan van de microdermabrassie en de hyralon serum. Inmiddels heb ik beiden aan verschillende vrienden en familie aangeraden. De lichaamsmassage is ook zeer aan te raden. Kwaliteit en prijsverhouding zijn echt prima!

2 mei 2014

Prima behandeling gehad bij Skin for Care!
Microdermabrassie maakt je huid weer stralend en de behandeling is zeer ontspannend. Zeker aan te raden!

26 april 2014

"Beauty isn't an age - Beauty is how you feel about yourself."

Sophia Loren

"Antioxidanten zijn onmisbaar in je huidverzorging"

Dr. Jetske Ultee

"Beauty is how you feel inside, and it reflects in your eyes. It is not something physical."

Sophia Loren