Voor een huidverbetering behandeling in regio Amersfoort zit je goed bij schoonheidssalon Skin for Care. Mijn naam is Kaminie Jairam en als schoonheidsspecialiste ben ik gespecialiseerd in huidverbetering. Door middel van diverse behandelingen zorg ik ervoor dat je huid er weer netjes en verzorgd uit gaat zien.

Ik ben onder meer gespecialiseerd microneedling, de behandeling van acne, rimpelbehandelingen, diamant micro, peeling en oog specials. Tijdens de afspraak staat niet alleen de behandeling zelf centraal. Je krijgt ook advies over het onderhouden van je huid. Maak dus snel een afspraak!

AFSPRAAK MAKEN

Huidverbetering behandeling bij Skin for Care in Amersfoort

  • Zichtbaar resultaat bij iedere behandeling
  • Huid behandeling door een ervaren schoonheidsspecialiste
  • Kwalitatief hoogwaardige behandelingen en producten
  • Transparantie over de kosten
  • Zeer ontspannen
  • Gevestigd in Amersfoort

MEER INFO

Verschillende soorten huidverbetering behandelingen

Microneedling

Bij microneedling wordt het zelfherstellende vermogen van de huid geactiveerd. Op die manier wordt voor huidverbetering gezorgd. Met behulp van piepkleine naaldjes worden microwondjes in de huid gemaakt. Het genezingsproces zorgt vervolgens voor een mooiere huid.

Acne

Acne kan op diverse plekken op de huid voorkomen en is vaak een grote bron van onzekerheid. De oorzaak is een overproductie van talg, waardoor de talgkliertjes verstopt raken. Mijn behandeling pakt de puistjes aan en zorgt voor een frissere huid.

Oog special

De dunne en kwetsbare huid rondom de ogen is vatbaar voor rimpels, wallen en verkleuring. De oog special behandeling brengt de rustige look rondom je ogen weer terug.

Peeling

Peeling is een techniek die diverse huidproblemen minder goed zichtbaar kan maken. Oppervlakkige huidlagen worden bij deze huidbehandeling verwijderd, wat de huid egaliseert. De huid gaat vervolgens genezen en krijgt daarbij een mooiere structuur.

Rimpelbehandeling

Met ouderdom komen rimpels. Huidverbetering is in dit geval daarom gericht op huidverjonging en het terugbrengen van de vitaliteit van de huid. Deze behandeling maakt je huid weer jonger, zonder dat daar een operationele ingreep voor nodig is.

Diamant micro

De diamant micro huid behandeling, ook wel microdermabrasie genoemd, is een huidverzorging techniek waarbij dode huid cellen verwijderd worden. Dat gebeurt door middel van peeling. Deze behandeling werkt snel, is veilig, en zorgt direct voor resultaat.

Afspraak maken voor huidverbetering in Amersfoort

Heb je vragen over een huidverbetering behandeling? Of wens je gelijk een afspraak in te plannen voor een intakegesprek? Bel dan vrijblijvend naar 06 547 440 66, of neem contact door middel van het online contactformulier. Huidverbetering werkt het beste als de behandeling in kuurverband verzorgd worden. Ik maak graag een plan op maat voor je op.

Bekijk ook de arrangementen en prijzen, en de ervaringen van klanten.

AFSPRAAK MAKEN