Als schoonheidssalon in Amersfoort is Skin for Care gespecialiseerd in behandelingen van de huid. Wanneer je een behandeling zoekt voor het verbeteren of verzorgen van je huid zit je goed bij onze salon. Of het nu gaat om een reiniging, advies over producten of een massage: gedurende een uur tot anderhalf uur kun jij je heerlijk ontspannen.

Mijn doel is om mijn klanten zelf te leren zwemmen en ze niet aan de haak te houden. Ik ben er dus op uit om je te helpen met je huid en je te adviseren over het verzorgen en verbeteren daarvan. Maak dus snel een afspraak!

AFSPRAAK MAKEN

Behandelingen bij schoonheidssalon Skin for Care in Amersfoort

  • Zichtbaar resultaat bij alle behandelingen
  • Behandeling door een schoonheidsspecialiste met veel ervaring
  • Hoge kwaliteit behandelingen en producten
  • Geen onnodige hoge kosten. Wij maken hierover een duidelijke afspraak tijdens het intakegesprek
  • Heerlijk ter ontspanning

MEER INFO

Behandelingen voor verbetering van de huid

Je kunt bij mijn schoonheidssalon in Amersfoort terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen en andere behandelingen. Ik bied zowel een huidverbetering als huidverzorging behandeling aan, waarbij ik met de nieuwste apparatuur en producten werk.

Onder de huidverbetering behandeling valt onder meer het verstevigen van de huid, vervagen van rimpels en pigmentvlekken, of het verminderen van littekens.

Huidverzorging door een schoonheidsspecialiste

Last van een droge of juist vette huid? Is je huid onrustig? Bij de huidverzorging behandeling los ik je huid problemen op door middel van reiniging, peelen of schrubben, stimuleren, herstellen en beschermen. De specifieke behandeling is natuurlijk afhankelijk van het type huid dat je hebt. De behandelingen zorgen voor zichtbaar resultaat en zijn inclusief advies over de huid die je hebt. Hierdoor leer je wat je zelf thuis kan doen ter verzorging van je huid.

Schoonheidsspecialiste Kaminie Jairam van Skin for Care

Mijn naam is Kaminie Jairam en namens schoonheidssalon Skin for Care in Amersfoort ben ik je schoonheidsspecialiste. Al vele jaren help ik mensen met het verbeteren en optimaliseren van hun huid. Dat doe ik door middel van diverse behandelingen, massages ter ontspanning en advies over producten.

Of het nu gaat om acne, huidverjonging, pigmentatie of andere huidproblemen. Ik laat je zien hoe je jouw huid dient te verzorgen, zonder je dure crèmes of andere producten aan te smeren.

Bel voor een afspraak!

Heb je vragen over een van onze behandelingen? Of wil je direct een afspraak voor een intake maken? Neem dan contact met mij op door te bellen naar 06 54 744 066, of maak gebruik van het contactformulier op de website.

AFSPRAAK MAKEN